Systeembeheer

support-300x246 Systeembeheer

GFORCE1 systeembeheer neemt u de zorg voor het bedrijfsnetwerk volledig uit handen. Het maakt niet uit welke systemen u gebruikt. We zijn deskundig op zowel het Microsoft- als Linux platform.
Zonder Internet, Email, Office en bedrijfssoftware staat alles stil. Bij problemen even iets anders doen is er niet meer bij. We zijn gewoon te sterk afhankelijk van de automatisering. De grootste kostenpost bij storingen is dan ook het verlies van productiviteit. GFORCE1 pakt dit soort problemen snel op. Vaak is het online op te lossen. Dit scheelt veel tijd. Maar als het nodig is, dan is op locatie ook geen probleem.
GFORCE1 staat voor u klaar wanneer het nodig is!

Systeembeheer op maat

netwerk Systeembeheer

Eén van de belangrijkste uitdagingen in het onderhouden van een computernetwerk is het voorspellen van wat wanneer kapot gaat. Met onze oplossing kunnen we voorkomen dat veel netwerkproblemen ooit plaatsvinden. Door regelmatig en uitgebreid preventief onderhoud te combineren met online bewaking van uw kritieke netwerk en desktopapparaten.

Hiermee garanderen we de betrouwbaarheid en stabiliteit van uw automatisering. Proactief systeembeheer is zo effectief dat onze klanten bijna onmiddellijk resultaat zien. Een regelmatig onderhouden netwerk heeft minder storingen, levert hogere productiviteit en bespaart u kosten.

Het overkomt iedereen wel een keer: op je desktop verschijnt een hinderlijk geel icoontje met uitroepteken of een ander waarschuwingssymbool. Alle kabeltjes zijn ingeplugd en de pc opnieuw starten helpt ook niet. Je wilt maar één ding: dat dit probleem snel wordt verholpen. Gelukkig kun je de helpdesk van GFORCE1 bellen. Vanaf afstand logt deze met teamviewer in op je pc en kijkt met je mee. Al snel heeft hij door waar de bug zit. Probleem opgelost, je kunt weer verder.
Voor meer informatie neem contact op!