Microsoft 365

Samenwerken staat centraal

Microsoft 365 (voorheen Office 365) is het vertrouwde Office waar je graag mee werkt. Op je favoriete apparaten, wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Naast vertrouwde programma’s, zoals Word en Outlook, bevat het ook apps waarmee je beter communiceert, samenwerkt en meer voor elkaar krijgt. Dankzij de flexibiliteit van de cloud kun je altijd bij je bestanden, op je computer op kantoor of je laptop thuis. Met Microsoft 365 zijn je documenten altijd up-to-date en deel je ze waar en wanneer je maar wilt.

Office365-1024x488-768x366-1 Microsoft 365

Bekijk de agenda’s van collega’s, zie wanneer ze online zijn en stuur ze een chatbericht. Vergader online of werk tegelijkertijd aan dezelfde documenten. Je krijgt Word, Excel, PowerPoint, Outlook en de rest van de Office-producten voor online werken. Al deze applicaties zijn automatisch up-to-date. Je krijgt support van ons supportteam en een gegarandeerde uptime van 99,9%. Met Office 365 heb je het hele jaar de beste mogelijkheden!

Door het samenwerken met onderdeel Teams kun je makkelijker informatie delen. Teams is op dit moment ook een speerpunt vanuit Microsoft. Hier zijn zeker verdere ontwikkelingen in te verwachten. Teams is een aantrekkelijke, snelle én mobiele manier om met elkaar te communiceren in een (tijdelijk) samenwerkingsverband. Microsoft Teams integreert vrijwel alle onderdelen van Office 365 en vormt als het ware een centrale ‘hub’ voor teamwork. Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Planner, Power BI en Delve zijn allemaal integraal gekoppeld zodat teamleden met een simpele klik bij hun relevante informatie en tools kunnen.

Advies over licenties, inrichting, migratie, training en beheer bij starten met Microsoft Office 365 voor kleine bedrijven.