ClearOS

ClearOS de slimme en betaalbare server voor het MKB.clearos ClearOS

ClearOS is een besturingssysteem voor uw server, netwerk en mail systemen. Het is ontworpen voor kleine tot middelgrote ondernemingen omgevingen. Deze  is opgezet als alternatief voor Microsoft Small Business Server en past daarom prima in een netwerk met Windows-computers. Het biedt een fileserver en printserver op basis van Samba, wat ook voor gebruikers van andere besturingssystemen een bruikbare toevoeging is in je netwerk. Verder is het systeem te gebruiken voor het filteren van virussen en andere malware.
clearos-nederland ClearOS

ClearOS heeft de basisfuncties die alle bedrijven nodig hebben om veilig het internet op te gaan. Ook heeft het toepassingen en functies die voor M.K.B-ondernemingen boven het budget leken. Het levert enterprise functionality voor weinig tot geen kosten. Bij het maken van een ClearOS IT oplossing is veel mogelijk en de keuze is aan u. Als u bestaande hardware wilt gebruiken is dit mogelijk.
Uw zakelijke IT-beheer kan simpel, betaalbaar en eenvoudig.  Met ClearOS wordt het beheer van verschillende servers, firewalls, content filters, routers en andere noodzakelijke systemen teruggebracht naar één server.
Kortom de ideale en betrouwbare server.

Betaalbare IT

Met een gemiddeld bedrijf bent u waarschijnlijk bekend met de complexe wereld van onderhoud aan  diverse servers met meerdere hardware-apparaten en verschillende software-applicaties. Dit is niet alleen tijdrovend en frustrerend maar ook erg duur. Van niet-werkende onderdelen, software compatibiliteit, licentie per gebruiker. De server kast is vaak een bron van ellende met hoge IT kosten. U kunt nu uw oude server kast vervangen door één apparaat: één server systeem met een begrijpelijke interface en geen licentie per gebruiker, waardoor de IT kosten omlaag gaan en de stabiliteit omhoog.

Een greep uit bedrijven die ook hebben gekozen voor ClearOS:

clearos_klanten ClearOS

GFORCE1 heeft meer dan 15 jaar ervaring en is de ClearOS provider van Nederland !
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Gforce1 helpt u graag verder.
Of download de Informatie flyer: hier